Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Με τον όρο ΠΑΡΩΔΙΑ χαρακτηριζει την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Τριφυλίας ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας.

Με τον όρο "συνάντηση παρωδία" χαρακτηρίζουν την συνάντηση τους με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας που έγινε στην Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα στο ξενοδοχείο Stanley.

Στην επιστολή τους που την ονομάζουν "Δελτίο Τύπου" χρησιμοποιούν......

ανάρμοστους για σύλλογο χαρακτηρισμούς που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ενδιαφέρεται για τον τόπο του κατηγορώντας τον Δήμαρχο για ανυπαρξία, Ρατσισμό απέναντι στους¨"πρόσφυγες", μισαλόδοξο και άλλους χαρακτηρισμούς.

Η Επιστολή τους - Δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρει επ ακριβώς:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
Πειραιώς 68β Αθήνα (5ος όροφος) Τ.Κ. 10436 – A.Φ.Μ. 090152667 e-mail: avlonamess@gmail.com
Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Αυλωνιτών εκπροσωπούμενος από τρία μέλη του Δ.Σ. παρευρέθηκε στην συνάντηση των συλλόγων με τον Δήμαρχο Τριφυλίας, την οποία διοργάνωσε η ομοσπονδία συλλόγων Τριφυλίας.

Σε μια συνάντηση παρωδία, παρακολουθήσαμε έναν δήμαρχο ο οποίος διεκπεραιωτικά και μόνο προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει πάνω στο γιατί δεν έχει κάνει τίποτα ουσιώδες τα δύο χρόνια της δημαρχίας του.
Εμείς καταγγείλαμε τον δήμαρχο για την ανυπαρξία του, τον καταγγείλαμε για το ότι από τα ζητήματα που του είχαμε θέσει στην αντίστοιχη συνάντηση δυο χρόνια πριν δεν έχει διευθετηθεί ούτε ένα και ξανακαταθέσαμε τα ίδια αιτήματα.

Απαιτήσαμε:
i) να ολοκληρωθεί η τεχνική μελέτη, που είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να φτιάξει ο δήμος για το κοινοτικό γραφείο στην πλατεία.

ii) να γίνουν έργα υποδομής στο δίκτυο ύδρευσης για να μην ξεμένουμε από νερό το καλοκαίρι

iii) να λυθεί το πρόβλημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών, που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα και βρωμάει ο τόπος.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν στο πρώτο ζήτημα πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. Άκουσον άκουσον, δήλωσε ευθαρσώς πως θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το κουφάρι στην πλατεία μας χωρίς να μπορούμε να το πειράξουμε. Άραγε οι εκλεγμένοι από το χωριό μας, που άλλα μας λένε δυο χρόνια, είναι γνώστες αυτής της θέσης;;;

Στο δεύτερο ζήτημα δεν απάντησε κάν, οπότε ετοιμάστε τους κουβάδες σας και αυτό το καλοκαίρι δεν θα έχουμε νερό.
Στο τρίτο ζήτημα απάντησε !!! ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ!!!!!! Μας είπε και απολίτιστους και ανανέωσε το ραντεβού με την βρώμα!!!!!!

Σε άλλα γενικότερα ζητήματα που θέσαμε, αναφερθήκαμε στις καταγγελίες εις βάρος του δήμου για την μη συμμόρφωση με τον νόμο για την προστασία του περιβάλλοντος του κυπαρισσιακού κόλπου και τον καλέσαμε να συμμορφωθεί γιατί για εμάς το περιβάλλον δεν είναι κάτι που το κάνουμε ό,τι θέλουμε στο παρόν, αλλά έχουμε υποχρέωση να το διαφυλάξουμε για αυτούς που έρχονται μετά από εμάς. Ο δήμαρχος ούτε και σε αυτό απάντησε.

Καταγγείλαμε επίσης τον δήμαρχο για την παράνομη χωματερή που καίει και μολύνει όλη την Τριφυλία και για την αδυναμία του να δώσει μια δίκαιη και περιβαλλοντικά καθαρή λύση. Ο δήμαρχος ένιψε τας χείρας του και σε αυτό το ζήτημα.

Τέλος, τον καταγγείλαμε για την ρατσιστική και μισαλλόδοξη στάση του δημάρχου να κηρύξει τους μετανάστες ανεπιθύμητους με δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος είχε το ΘΡΑΣΟΣ να απαντήσει πως οι αποφάσεις πάρθηκαν για να κάνει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ εναντίον της κυβέρνησης. Παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων για τα μικροκομματικά τους συμφέροντα.

Στα αιτήματα όλων των άλλων συλλόγων ο δήμαρχος τους παρέπεμπε στις αρμόδιες υπηρεσίες σαν να επρόκειτο για κάποιον κλητήρα. Εξού και ο χαρακτηρισμός ΠΑΡΩΔΙΑ

Υ.Γ. Θα θέλαμε να τονίσουμε την αλγεινή εντύπωση που μας έκανε η στάση των περισσοτέρων από τους άλλους συλλόγους που εμφανίζονταν να ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ τον δήμαρχο να τους βοηθήσει σαν να ήταν υπήκοοι μπροστά στον μεγάλο αφέντη. Μας συγχωρείτε συντοπίτες, αλλά όσο συμπεριφέρεστε σαν ραγιάδες, σαν ραγιάδες θα ασκούν την εξουσία πάνω σας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου,

Ο πρόεδρος Βασίλης Κολέτσος
Ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαγεωργίου
Ο γραμματεύς Κωστής Λιακόπουλος
Η ταμίας Δήμητρα Κεραμυδά
Το μέλος Ορφέας Καπερώνης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.