Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αναστάτωση και αντιδράσεις για να μη γίνει γραφεία το μοναδικό σαλονάκι ασθενών κι επισκεπτών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Μεγάλη αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας από την πρόθεση της διοίκησης της νοσηλευτικής μονάδας να μετατρέψει σε γραφεία το ένα και μοναδικό σαλονάκι ασθενών κι επισκεπτών του πρώτου ορόφου που υπάρχει στην πτέρυγα «Συναδινού Ελένης συζύγου .....

Ηλία και Γεωργοπούλου Βενετίας του Ευσταθίου».

Εργαζόμενοι, ασθενείς και συνοδοί τους, απορούν πραγματικά με την πρόθεση της διοίκησης της νοσηλευτικής μονάδας «να καταστρέψει το ένα και μοναδικό σαλονάκι του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Έναν “ιερό χώρο”, που είναι ο μοναδικός για λίγη ξεκούραση και μια μικρή στάση ασθενών και των συνοδών τους.

Ο μοναδικός χώρος που μπαίνει φως του ήλιου και οξυγόνο από τον αέρα. Το σαλονάκι αυτό, στο οποίο υπάρχουν καναπέδες και τηλεόραση και διαθέτει ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και πρίζες για χρήση από ασθενείς και συνοδούς τους, οι οποίοι κάθονται εκεί για λίγο ώστε να ξεκουράζονται και να χαλαρώνουν από τα δωμάτια νοσηλείας», είπαν στο «Θ» εργαζόμενοι του νοσοκομείου, αλλά και ασθενείς που έμαθαν για την πρόθεση της διοίκησης να μετατρέψει σε γραφεία το μοναδικό σαλονάκι του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Οι ίδιοι συμπλήρωναν πως, «δεν γνωρίζουμε εάν αυτή είναι μονομερής επιλογή και απόφαση του αναπληρωτή διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας ή της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας» και τόνιζαν ότι, «κάνουμε έκκληση στο διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας, Γιώργο Μπέζο, να παρέμβει με τις αρμοδιότητες που έχει για να αποτρέψει την καταστροφή στο ένα και μοναδικό σαλονάκι του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Ο κ. Μπέζος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πόσο πολύ χρειάζεται αυτός ο χώρος για ασθενείς, συνοδούς αλλά και προσωπικό και για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Δεν διανοούμαστε ότι θα επιτρέψει κάτι τέτοιο που θα είναι καταστροφικό».

Θαρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.