Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πίτα τους στην Ομοσπαονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Δευτέρα 6-2-2017 η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο ξενοδοχείο Stanley, μέσα σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.. Ο συμπατριώτης μας από το Αρτίκι, Δημήτριος Μητρόπουλος, υποστράτηγος ε.α επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ., τιμήθηκε με την πλακέτα της Ομοσπονδίας ......

για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και το κοινωνικό σύνολο. Τον κ. Μητρόπουλο προσφώνησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Παράλληλα, τιμήθηκαν με έπαινο, οι ιστότοποι της Τριφυλίας, anodorio, filiatranews, filiatranet, gargalianionline, kopanakinews, kyparissianews, επειδή με το έργο τους προβάλλουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο και συνδέουν τους απανταχού της γης Τριφύλιους με την γενέτειρά τους.

Τους ιστότοπους προσφώνησε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτριος Παπακωνσταντοπουλος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο..
Την πίτα μας που ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας - Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος. προσέφερε ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας ( φούρνοι Βλάχος Bαkery & Pαstry) από το Ραφτόπουλο Βασίλης Βλάχος, ενώ το δώρο για το φλουρί, το βιβλίο ΤΑ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, προσέφερε ο συγγραφέας του και συμπατριώτης μας από το Κεφαλόβρυσο (Χαλβάτσου) Δημήτριος Μουγγός. το κέρδισε ο κ. Σόμπολος.

Στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν η βουλευτής Μεσσηνίας Κοζομπόλη Παναγιώτα ο π. Υφυπουργός Κουσελάς Δημήτρης η π..βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου ο Αντιδήμαρχος Πύλου Νέστωρος Πετρόπουλος Παναγιώτης ο Αργηγός του Πυροσβεστικού Σώματος συμπατριώτης μας (από το Κοπανάκι) Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος αρκετοί απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α. τα προεδρεία η αντιπρόσωποι όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας, ,το προεδρείο της Παμεσσηνιακης Ενωσης Αθηνών εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και παρα πολλοί συμπατριώτες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.