Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Τιουριστικού οδηγού της Τριφυλίας [ Video ]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα παρουσίασης του Τουριστικού Οδηγού του Δήμου Τριφυλίας στους τουριστικούς φορείς, ταξιδιωτικά πρακτορεία και κοινό, χθες 12 Μαρτίου στον Κινηματογράφο Δαναό.
Με συντονιστή το Δημοτικό Σύμβουλο Τριφυλίας κ. Ιωάννη Κατσούλα, την .....

παρουσίαση έκαναν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της τουριστικής αγοράς : η Δρ. Βασσιλεία Ορφανού της Διεύθυνσης Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων, ΤΕΜΕS SA - Costa Navarino και η κ. Μαργαρίτα Μανούσου, Δημοσιογράφος – Εμπειρογνώμονας Τουρισμού, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Τουριστική Αγορά».

Την περιηγητική τους εμπειρία κατέθεσαν οι δημιουργοί του Τουριστικού Οδηγού Βασίλης Συκάς – Φωτογράφος και Βαγγέλης Δελέγκος – Συντάκτης των κειμένων.
Την παρουσίαση παρακολούθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου αρμόδια για θέματα Τουρισμού κ. Αντωνία Μπούζα και ο Πρ/νος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Πελοπονήσσου κ. Γεώργιος Μασαούτης.

Τιμητική η παρουσία του κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου - Προέδρου της TEMES A.E. , ιδιοκτήτη της Costa Navarino, o οποίος χαιρέτησε με ενθουσιασμό την εξωστρεφή δράση του Δήμου Τριφυλίας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δρ. Ιωάννης Σαραντόπουλος, Δ/ντής Πολιτικού Γραφείου του κ. Αθ. Καββαδά –Υπεύθυνου του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ.
καθώς και ο κ. Γεώργιος Καραχρήστος – Συντονιστής του Τομέα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τηλεοπτικά την εκδήλωση κάλυψε ο Τηλεοπτικός Σταθμός ANT1 και ραδιοφωνικά η ΕΡΤ Α.Ε. με το Δημοσιογράφο κ. Γρηγόρη Τάτση, στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο κ. Δήμαρχος.
Μας τίμησε με την παρουσία του ο μοντέρ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 κ. Πάνος Σιγαλός. Το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπροσώπησε ο Αρχισυντάκτης κ. Καλουντζόγλου.
Την ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα για θέματα τουρισμού TravelDailyNews εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing κ. Πάνος Φωτιάδης και τo online τουριστικό περιοδικό Travelpassion η Δημοσιογράφος κ. Ειρήνη Σδράκα.
Την Ένωση Ξενοδόχων Τριφυλίας εκπροσώπησε η κ. Αγγελοπούλου Δήμητρα.

Στα ταξιδιωτικά γραφεία και τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν στην παρουσίαση, ο Δήμος Τριφυλίας διένειμε usb με τον τουριστικό οδηγό σε ηλεκτρονική μορφή και ένα ολιγόλεπτο περιηγητικό βίντεο.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν δευτεροετείς μαθητές της Σχολής Δημοσιογραφίας του Antenna, στους οποίους στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε η
Δρ. Βασσιλεία Ορφανού της Διεύθυνσης Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων, ΤΕΜΕS SA και ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσίβελας. Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τους μαθητές να φιλοξενηθούν και να κάνουν την πτυχιακή τους εργασία με θέμα σχετικό με τον τουριστικό τομέα στο Δήμο μας.
Εκπρόσωποι Συλλόγων της Τριφυλίας και Συλλόγων της Πελοποννήσου, Τριφύλιοι και φίλοι της Τριφυλίας ήταν κοντά μας για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας για την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας.
Η Αίθουσα διατέθηκε με ευγενική προσφορά του συμπατριώτη μας και ιδιοκτήτη του Κινηματογράφου “Δαναός” κ. Σωτήρη Γεωργιόπουλου.
Χορηγός Κρασιού ήταν ο κ. Σπύρος Λαφαζάνης των Ποιοτικών Οίνων Μεσσηνίας ΝΕΣΤΩΡ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε την Τριφυλία βιβλίο και να την ταξιδέψουμε στον κόσμο.
Ευχαριστούμε τους ομιλητές που είδαν και μας γνώρισαν την Τριφυλία με μια άλλη ματιά. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση συνοδεύοντας τον τόπο μας σε βηματισμό εξωστρέφειας.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειες ενίσχυσης της θετικής εικόνας της Τριφυλίας για να αλλάξει τον τουριστικό χάρτη. Η Τριφυλία διαθέτει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μπορεί να γίνει ένας δημοφιλής και ευχάριστος τουριστικός προορισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.