Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ν. Μ. Κυπαρισσίας: Δεν έχει διαταραχθεί η λειτουργία του νοσοκομείου μας Δηλώνει ρηττά και κατηγορηματικά ο Σύλλογος εργαζομένων

Θέση στο θέμα με τις μετακινήσεις ιατρών από την Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας πήρε χθες με ανακοίνωση του ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου τονίζοντας στην ανακοίνωση τους ότι .....

δεν έχει διαταραχθεί η λειτουργία του νοσοκομείου και αυτό διαβεβαίωσε ο Αναπληρωτής Διοικητή του νοσοκομείου Μπασάκος Παναγιώτης.

Διαβάστε την ανακοίνωση τους:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Σας ενημερώνει ότι η λειτουργία του νοσοκομείου μας δεν έχει διαταραχθεί, όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τις μετακινήσεις των χειρουργών γιατρών του νοσοκομείου μας προς το νοσοκομείο Ζακύνθου, γιατί δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, κατόπιν διαβεβαιώσεων του κύριου Μπασάκου Παναγιώτη, Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων, επαγρυπνεί και για οποιαδήποτε πρόβλημα προκύψει θα παρέμβει, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας καθώς και θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και η τοπική κοινωνία.

Κυπαρισσία 7/4/2017

Από το ΔΣ του Συλλόγου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ               ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΗΛΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.