Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η Αναστασία Κυριακοπούλου σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα

Είναι πραγματικά ντροπή για έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που το καθήκον του είναι να μάχεται να βρει τρόπους να προασπίσει και να σώσει τη Χώρα του, αντ’ αυτού να ψηφίζει μαζί με άλλους 152 ομοίους του μνημόνια και μέτρα που την αφανίζουν και παραδίδουν με επαχθείς όρους την κυριαρχία της.

Σαν να μην .....

έφτανε αυτό, να το γλεντάει και από πάνω στο πάρτυ των γενεθλίων του μετά μουσικής από την ορχήστρα του Στρατού και τραγουδώντας με φίλο του, λαϊκό βάρδο.

Ο κ. Καμμένος υποτιμά τη νοημοσύνη του Μεσσηνιακού λαού και τις μέρες που συζητείται στη Βουλή το 4ο και χειρότερο μνημόνιο, που έφερε η δική του Κυβέρνηση στην Ελλάδα, αυτός προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα προβλήματά του, ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα κλείσει τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων κι ας στεναχωρηθεί ο Δήμαρχος, που έχει μάθει στο ρουσφέτι κι ας στεναχωρηθεί ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, που επιτίθεται στον Υπουργό γιατί αυτός δεν του πραγματοποιεί τα τετράδια ρουσφετιών που του στέλνει.

Έλεος! Έχουμε καταλάβει όλοι πια την απέχθεια του κ. Καμμένου για τη Μεσσηνία μας και γνωρίζουμε όλοι το λόγο. Είναι το κόμπλεξ που έχει απέναντι στον Πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Πλέον ο δήθεν Θεοσεβούμενος κ . Καμμένος έβαλε στο στόχαστρό του και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Απλά Ντροπή. Η ώρα της τιμωρίας πλησιάζει.

Η πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας

Νατάσσα Κυριακοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.