Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΤΙΚΕΣ είναι οι εξελίξεις για την αποκατάσταση του λιμανιού της Κυπαρισσίας όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας καθώς δρομολογείται το σημαντικότερο έργο για την περιοχή. Μάλιστα επιβεβαιώνεται η αγαστή συνεργασία .....

μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας καθώς οι υποδομές που απαιτούνται για το λιμάνι είναι κρίσιμες για το μέλλον της τοπικής οικονομίας.

Ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας και εκλεγμένος πρόεδρος του Λινενικού Ταμείου Μεσσηνίας με αφορμή την ικανοποιητική αυτή εξέλιξη, μας δήλωσε ότι η δημοπρασία για την επισκευή του λιμένος της Κυπαρισσίας , θα διενεργηθεί την Τρίτη 30 Μα'ί'ου 2017 στην Τρίπολη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κύριος του σοβαρού έργου της επισκευής του λιμένος της Κυπαρισσίας, είναι το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας. Φορέας χρηματοδότησης και υλοποίησης, είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο, με τα οποία έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση το Λιμενικό Ταμείο καθώς και ο Δήμος Τριφυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εφόσον ολοκληρωθεί η ανάδειξη του σχήματος κατασκευής από τον ανάδοχο τα έργα να ξεκινήσουν όσο σύντομα γίνεται πριν ολοκληρωθεί η φετινή τουριστική περίοδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.