Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Αδελφότητα Φιλιατρινων Αττικής: Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Πρόσκληση προς όλα τα μέλη της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ» για Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση απευθύνει Ο Πρόεδρος Νικόλαος Βορρές και ο Γραμματέας Γιώργος Ποταμιάνος.

Στην πρόσκληση .....

τονίζεται ότι η παρουσία όλων είναι απαραίτητη καθώς ο σύλλογος χρειάζεται ανανέωση, νέες ιδέες, για να μπορέσει ο Σϋλλογος να συνεχίσει α προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας.

Αναλυτικά η πρόσληση αναφέρει:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ»
κ α λ ε ί
Τα μέλη της αδελφότητας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 18,30΄στην αίθουσα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ επί της οδού Γερανίου 41 στον 2ο όροφο, με θέματα που αναφέρονται στο περιοδικό Νο 225.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά ότι το παρόν Δ.Σ. αυτά που ήταν να δώσει τα έδωσε. Χρειάζεται ανανέωση. Χρειάζονται νέες ιδέες, νέα μέλη με ενθουσιασμό και ορμή, που θα αγαπήσουν το σύλλογο και θα πιστέψουν στο έργο και την προσφορά του προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας.

Για τους ανωτέρω λόγους καλούμε όσους ή όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ. ή στην Εξελεγκτική Επιτροπή να υποβάλουν υποψηφιότητα ακόμα και κατά τη Γενική Συνέλευση.

Διαφορετικά θα συμβεί αυτό που αναφέρεται στο τεύχος 225 και θα είναι κρίμα…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.