Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Γαργαλιάνοι: Επιτυχημένο το εγχείρημα με την 1η Λευκή Νύχτα.

Επιτυχημένα πραγματοποιήθηκε χθες η 1η Λευκή Νυχτα Γαργαλιάνων,'Ενα εγχείρημα που πολλοί δεν πίστεψαν και τόσο πολύ γεγονός που εξέπληξε και τους καταστηματάρχες και τον Πρόεδρο του Εμπορικού .....

Συλλόγου της Πόλης Διονύση Κωνσταντόπουλο.

Η βραδιά ξεκίνησε με πολύ κόσμο να βολτάρει στους αποκλεισμένους δρόμους του κέντρου ενω εξω αο κάθε κατάστημα οι ιδιοκτήτες τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κεράσματα, προσφορές ψώνια, αλλα πάνω απ όλα ένα χαμόγελο με το οποίο καλοσώριζαν τους επισκέπτες.
Στην 1η Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων συμμετείχαν και οι δυο φιλαρμονικές του Δήμου Τριφυλίας όπου λίγη ώρα πριν με τον δικό τους ρυθμό στους δρυμός έδωσαν την έναρξη της βραδιάς.

Σε 4 σημεία της πόλης είχαν στηθεί μουσικά σχήματα με μουσική για όλα τα γούστα αλλά αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση -και που ήταν πολύ καλό- είναι ότι κανένα σχήμα δεν ενοχλούσε το άλλο με την ένταση της μουσικής τους γεγονός που απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκομένους.

Στην άλλη μεριά της πόλης στα στέκια που συχνάζουν οι νέοι ήταν το μέρος που τράβηξε ίσως τον περισσότερο κόσμο, αφού είχε στηθεί street Party που κράτησε μέχρι πολύ αργά.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Διονύσης Κωνσταντόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διοργάνωση της βραδιάς κάτι το οποίο δεν περίμεναν και τόνισε ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.