Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Αμάζευτα σκουπίδια και κλαριά στον Αγρίλη Φιλιατρών. Σκουπιδότοπος και το δρομάκι του Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνες με πολλά σκουπίδια, καi κλαριά ακόμα και απέναντι από την Παναγία την Αγριλιώτισσα μας απέστειλε αναγνώστης μας ο οποίος διαμαρτύρεται για την επικρατούσα κατάσταση.

Στο ηλεκτρονικό του μήνυμα, μας αναφέρει .....

ότι σκουπίδια υπάρχουν σε όλη την διαδρομή από τον Αγρίλη προς Φιλιατρά με λιγότερους όγκους απορριμάτων με εξαίρεση ενα με δυο σημεία.

Η πιο χειρότερη κατάσταση είναι στο τέλος του δρόμου στο παλιό τμήμα της Εθνικής στρίβοντας Αριστερά για Κυπρισσία. Εκεί τα σκουπίδια είναι επάνω στον δρόμο και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Το αστείο είναι ότι υπάρχει ταμπέλα που μάλλον έχει ρόλο διακόσμησης του χώρου που λέει απαγορεύεται η ρίψη μαζών και σκουπιδιών!!!

Ακόμα και στο δρομάκι του Αγίου Κωνστανταντίνου που βγαίνει στην Εθνική Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, έχει δημιουργηθεί μια νέα χωματερή που μπορείς να βρεις τα πάντα. Από σαπισμένες ντομάτες μέχρι μπάζα.

Ο συμπολίτης μας ζητά το τμήμα αυτό του δρόμου να αποκλειστεί με μπάρες ώστε να μην μπορεί να περάσει κανένας από αυτό το δρομάκι παρα μόνο πεζός προκειμένου να μην δημιουργείται στο σημείο αυτό του Φιλιατρινού ποταμού συνεχώς νέα χωματερή.

Οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.