Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Μεσσηνία Η Μια στα Φιλιατρά.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις .....

αυτές, κατηγορούνται τρείς (3) ημεδαποί, δύο (2) 30χρονοι και ένας (1) 40χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά τον μήνα Απρίλιο του 2016, διέπραξαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας Μεσσηνίας, ενώ προκάλεσαν και πυρκαγιά σε μία (1) από τις παραπάνω οικίες που είχαν διαρρήξει, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτή.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -8.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.