Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση της Εράνης για τον αγνώνα της με τον Ακρίτα Κορώνης.

Ο ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την ντροπή της και να αναφέρει δημόσια, την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά τόσο των ανθρώπων και παικτών του Ακρίτα Κορώνης όσο και της διαιτησίας, στον αγώνα που διεξήχθει σήμερα 17/9/2017 για την πρόκριση στο Κύπελο Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Ακρίτα Κορώνης ......

έπαιξε όχι μόνο σκηρά αλλά και εχθρικά απέναντι στην ομάδα μας που στην σύνθεσή της περιλαμβάνει παιδιά 15-16-17-18 ετών, τα οποία αντί να διδάσκονται ποδόσφαιρο, πάλευαν να διατηρήσουν την σωματική τους ακεραιότητα αποφεύγοντας τις χειροδικίες από τους αντιπάλους αλλά και τις πέτρες από τις κερκίδες. Το ίδιο αντιμετώπισαν οι παράγοντες και οι γονείς που συνόδευαν την ομάδα και όλα αυτά με την ανοχή, τον φόβο και τον κακό χειρισμό της διαιτησίας, την οποία και καταγγέλουμε.

Ο Σύλλογος μας έχει μια αξιοσέβαστη ιστορία και παρουσιάζει ήθος και σεβασμό στον αγωνιστικό χώρο, σε αντιπάλους και διαιτητές. Παίχτες επιπέδου Λυμπερόπουλου, Μπεγέτη, Βλαχόπουλου, Δημητρακόπουλου θα έπρεπε να προφυλάσονται αφού στόχος τους είναι η πρόοδος του ποδοσφαίρου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να δημιουργήσει νέους "ΦρουσοΛυμπερόπουλους" και γι' αυτό κοιτάζει μπροστά το μέλλον και δεν μένει σε συμπλοκές και κόντρες του παρελθόντος. Με αυτό ως στόχο ζητάμε τα αυτονόητα και τίποτα περισσότερο στηρίζοντας τους κανόνες του αγώνα και τους διαιτητές, πράγμα που δεν ήταν αμφίδρομο στην σημερινή αναμέτριση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από τους αντιπάλους δύο παικτών του Νόντα Φουντά (πιθανη βλάβη χιαστού) και του Αυγερινού Δημητρακόπουλου (χτύπημα στο μάτι), για τους οποίους ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ληφθούν διαφορετικά μέτρα. Όλα αυτά που αναφέρονται ανωτέρω μπορούν να στηριχθούν με βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο και δεν θα χρησιμοποιήσουμε, σεβόμενοι τον παίκτη και αρχηγό της ομάδας μας, Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Θα αρκεστούμε στο ότι ήταν μια κακή μέρα των διαιτητών με τα ακόλουθα αποτελέσματα.

Μεσα σε αυτό το κλίμα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας και τους παίκτες μας που πέτυχαν μια σημαντική πρόκριση κάτω από άσχημες συνθήκες, στο θεσμό του Κυπέλου Μεσσηνίας σε βάρος της ομάδας του Ακρίτα Κορώνης και κοιτάμε μπροστά πάντα με πρώτο μέλημα το μέλλον του Μεσσηνιακού αλλά και γενικότερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.