Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλος κερνάει, άλλος πληρώνει; Στην δημοσιότητα το Video με το γκρεϊντερ του Δήμου να εκτελεί εργασίες σε ιδιώτική επιχείρηση.

Απλά ψηφοθηρική εξυπηρέτηση σε βάρος του δημοτικού προϋπολογισμού;
Δήλωση αιρετών της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης (Ρ.Α.ΚΙ.) Τριφυλίας

21/09/17

Σε συνέχεια των ......

γεγονότων του χθεσινού Δημοτικού συμβουλίου οι αιρετοί της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας κρίνουμε απαραίτητο να προβούμε στη δημοσίευση του βίντεο της 5ης Αυγούστου 2017, ημέρα Σάββατο, όπου καταδεικνύεται ότι το γκρέιντερ του Δήμου εκτελεί εργασίες διαμόρφωσης σε ιδιωτικό χώρο υπό-ανέγερσης επιχείρησης στην δημοτική ενότητα Φιλιατρών όπως ακριβώς καταγγέλθηκε στην 15η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την 31η Αυγούστου 2017 χωρίς να είναι καταγεγραμμένο δημοτικό έργο.

Έχοντας έμπρακτα επιδείξει δείγματα του διαφορετικού πολιτικού μας ήθους και λόγου και μετά από εγκαρτέρηση τουλάχιστον ενός μηνός, εφόσον πρωταρχικά από τις επόμενες κιόλας μέρες επικοινωνήσαμε το θέμα στους Αντιδημάρχους (νυν & πρώην) κ. Πούλο Αναστάσιο και κ. Παπαθεοδοσίου Βασίλειο οι οποίοι αρκέστηκαν στο να το αποσοβήσουν, και δευτερευόντως μένοντας ανικανοποίητοι από τις απαντήσεις του Δημάρχου εκφράζουμε την κάθετη αντίθεσή μας στις διαδικασίες και τους χειρισμούς με τους οποίους η Δημοτική Αρχή διοικεί.

Η αποποίηση ευθυνών αρχικά, η μεταφορά υποψίας ευθυνών σε εργαζόμενο του Δήμου, η συγκάλυψη ή και άγνοια μόνο ως επιεικώς απαράδεκτες μπορεί να χαρακτηριστούν.

Πριν και κατά το χρονικό εκείνο διάστημα του Αυγούστου η Δημοτική Αρχή είχε επιδείξει ελάχιστα ψήγματα αποκατάστασης και βελτίωσης του αγροτικού κυρίως οδικού άξονα και ανεπάρκεια καθαρισμού ορισμένων χώρων που φιλοξένησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού λχ . λιμενοβραχίονας Κυπαρισσίας και περιμετρικά το λιμάνι κατά το φεστιβάλ Νέων Κυπαρισσίας.

Αντ’αυτών το ακριβοθώρητο δημοτικό όχημα προτιμήθηκε με παράτυπη διαδικασία να αποσταλεί για έμπρακτη εκδήλωση καλωσορίσματος σε ιδιώτη την οποία βρίσκουμε πρωτοποριακά ανταποδοτική και ειλικρινώς πιστή σε ψηφοθηρικές νόρμες.
Οι εικόνες αυτές φέρνουν στην επιφάνεια παθογένειες μιας παρωχημένης πολιτικής αντίληψης βλαπτικής για όλους. Ενίοτε απαντά και στους προβληματισμούς που ακούγονται από τα έδρανα της συμπολίτευσης περί κακών και ασυνείδητων πολιτών στο Δήμο μας , όπως επίσης και στο γιατί η Δημοτική Αρχή έχει αποτύχει έως τώρα να εφαρμόσει την τήρηση των κανονισμών (πράσινου, κοινόχρηστων χώρων ) που η ίδια εισηγείται στο Δήμο προς όφελος των δημοτών.
Βλέπετε, κατά τον κύρη είθισται να κάνουν και οι καλεσμένοι.

Δημοτική Ομάδα Ρ.Α.ΚΙ Τριφυλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.