Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

«Σούπερ» λοταρία: Αναρτήθηκαν οι λαχνοί στο Taxis. Σήμερα η Κλήρωση

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησαν να «φορτώνονται» στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ οι λαχνοί που έχει συγκεντρώσει ο κάθε φορολογούμενος για την σούπερ κλήρωση της Κυριακής, όπου 10.000 τυχεροί θα .....

κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι, εισάγοντας τους κωδικούς τους στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, θα πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα κατά τους προηγούμενους μήνες, το πλήθος των λαχνών που έχουν συγκεντρώσει, καθώς και τους αριθμούς με τους οποίους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Στη σούπερ-φορολοταρία που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, θα διεξαχθούν συνολικά δέκα κληρώσεις με 1.000 τυχερούς, για τους μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, καθώς και για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

Επίσης, στην κλήρωση αναμένεται να μπουν και κάποιες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, οι οποίες, επειδή δεν έγιναν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, αλλά με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου, ώστε να κληρωθούν μαζί με εκείνες της πρώτης κλήρωσης, που έγινε για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου.

Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου, εφόσον βέβαια οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς IBAN στην εφαρμογή, ενώ όσοι κερδίσουν και δεν έχουν δηλώσει τον λογαριασμό τους (θα πρέπει να είναι μόνοι δικαιούχοι ή πρώτοι) θα ειδοποιηθούν από την ΑΑΔΕ προκειμένου εντός τριών μηνών να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν το έπαθλο.

Πόσοι λαχνοί αναλογούν σε κάθε φορολογούμενο

Υπενθυμίζουμε ότι το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.



Η διαδικασία για να δείτε τους λαχνούς σας

Για ποιο άνετα πατήστε εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.