Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Στήρηξη Αλειφέρη σε Μαντά για την παραίτησή του

Σε στήριξη του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Περικλή Μαντά προχώρησε σήμερα με δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη μετά την απόφαση του να παραιτηθεί μετα τα τελευταία γεγονότα με την πολύ περίεργη υπόθεση παρακολούθησης με κοριούς του γραφείου της Αντιπεριφερειρχη Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα η κ λειφέρη δήλωσε:


Την ώρα που πρωτόγνωρα γεγονότα συγκλονίζουν τη Μεσσηνία και την Περιφέρειά μας, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά για την «καθαρή» του στάση.

Ο ίδιος τιμώντας την εμπιστοσύνη μου, συνεπής στα όσα η εξέλιξη της έρευνας επέβαλλε αλλά και τις οδηγίες που υπήρξαν από τις αρμόδιες αρχές, δεν υπολόγισε προσωπικές θέσεις και αξιώματα και έβαλε πάνω από όλα την «αλήθεια» και την «ηθική».

Βέβαια η στάση του αυτή ήταν αναμενόμενη τόσο σε μένα όσο και στους πολίτες, καθώς είναι εκείνη που τον χαρακτηρίζει σε όλη του την πορεία. Τον ευχαριστώ για την απόλυτα ειλικρινή και παραγωγική συνεργασία μας τα τρία τελευταία χρόνια.

Προσμένω και εγώ όπως φαντάζομαι, και όλοι την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τις αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.