Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ένα νέο «κουμπί» του facebook εμφανίστηκε στην Ελλάδα – Σε τι βοηθάει (φωτο)

Πολλοί από εσάς, έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς στο Facebook και το να πηγαίνεις από τον έναν στον άλλον εκτός από δυσκολία κρύβει και κινδύνους ασφαλείας. Αυτό λοιπόν το κατάλαβε το facebook και έφερε κάτι νέο.

Μια νέα λειτουργία του κοινωνικού δικτύου εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Ναι σε άλλες χώρες η προσθήκη ήταν εμφανής εδώ και αρκετό καιρό. Μιλάμε για την ......

εναλλαγή λογαριασμού με ένα κλικ.

Το Facebook πρόσθεσε ένα διακόπτη εύκολης εναλλαγής λογαριασμών.
Αν επισκεφτήκατε το Facebook, από τον υπολογιστή σας, ίσως να παρατηρήσατε το νέο κουμπί που υπάρχει δίπλα στο Αρχική σελίδα στην επάνω μπάρα. Είναι το νέο κουμπί αλλαγής λογαριασμού.

Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη λογαριασμού”. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα σύνδεσης στο Faceboοk, όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο δεύτερο λογαριασμό σας.

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιείτε την λειτουργία εναλλαγής λογαριασμών, θα πρέπει να εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Από τη δεύτερη φορά, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε μόνο τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μόλις προσθέσετε έναν δεύτερο λογαριασμό, θα εμφανιστεί το παράθυρο του προγράμματος αλλαγής λογαριασμού.

Απλώς κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ του λογαριασμού στο μικρό παράθυρο, και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Θα οδηγηθείτε εύκολα στον άλλο λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.