Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Αήθης επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με σεξιστικό σχόλιο στην Φώφη Γεννηματά. Μετά έκανε Κωλοτούμπα

Αήθη επίθεση στο πρόσωπο της Αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής (Πρώην ΠΑΣΟΚ) Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε χθες το απόγευμα ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, υπεύθυνος της γενικής εποπτείας όλων των οργανώσεων της Αρκαδίας για την ομαλή και .....

αποτελεσματική λειτουργία τους Τάσος Παπαζαχαρίας.

Την αήθη επίθεση έκανε μετά την εμφάνιση της Προέδρου στην Βουλή στην συζήτηση που διεξαγόταν για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης στο Eurogroup.

O Τάσος Παπαζαχαρίας, μετά τη συζήτηση στη Βουλή για την έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!
Με στυλ αναρχικής πολιτικού, αχτένιστη - άβαφη και ατημέλητη, εμφανίστηκε η Φωφώ χθες στη Βουλή και υπερέβη κάθε όριο λογικής!
Δε με νοιάζει τι λέτε και τι κάνετε!
Δε με νοιάζει αν είστε κοντά σε συμφωνία!
Δε με νοιάζει αν θα βγούμε από τα μνημόνια!
Θέλω εκλογές εδώ και τώρα είπε,
ξεπερνώντας ακόμη κι αυτόν τον Λεβεντη!

Μάταια ο Κυριάκος προσπαθούσε να την πείσει να γίνουν οι εκλογές όχι τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο!!!"


και από κάτω είχε βάλει την φωτό της Φώφης Γεννηματά.



Μετα τον σάλο ήρθε η Κωλοτούμπα

Μετα την ανάρτηση του δημιουργήθηκε σάλος με τα γραφόμενα του και σήμερα ως "μετανιβμένος" ο Τασος Παπαζαχαρίας επιχείρησε να ανασκευάσει την δήλωση του λέγοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει και να μειώσει το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, πολύ δε περισσότερο να δώσει την εντύπωση πως είχε σεξιστικές διαθέσεις σε βάρος της και ζήτησε συγνώμη για την δημόσια ανάρτησή του στο facebook.

"Με αφορμή τα σχόλια που προκάλεσε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, μια ανάρτηση μου στη προσωπική μου σελίδα στο fb, σχετικά με την εμφάνιση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ Φώφης Γεννηματά προχθές στη Βουλή, στη συζήτηση για τα δημοσιονομικά της χώρας μας, θέλω να δηλώσω απερίφραστα πως δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω και να μειώσω το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, πολύ δε περισσότερο να δώσω την εντύπωση πως είχα σεξιστικες διαθέσεις σε βάρος της, όπως επιδιώκουν να το παρουσιάσουν κάποιοι.
Για τις όποιες αντίθετες με τις προθέσεις μου εντυπώσεις, προκάλεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση μου, οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη.

Τάσος Παπαζαχαρίας
Τρίπολη."


Λίγο αργότερα σε σχόλιο του στη αναρτηση.... το ξανα έκαψε....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.